Wargaming Alliance i srpski razvojni studio Mad Head Games danas su tijekom Reboot Developa 2018 najavili zajedničku suradnju na još nenajavljenoj multiplayer igri koja će funkcionirati po modelu “games-as-a-service”. 

Zanimljivo je kako je Wargaming Alliance igru Mad Head Gamesa zapazio u izboru od preko 100 razvojnih studija koji su svoje projekte predstavili izdavačkom divu. Razlog zašto su iz Wargaming Alliancea bili toliko impresionirani igrom jednog od najvećih regionalnih studija leži u činjenici što ih je, osim projekta na kojem su radili, impresionirao njihov pristup svojim igračima.

Povodom najave o suradnji glavni čovjek Wargaming Alliancea Jerry Prochazka rekao je da je Mad Head Games jedan od najstrastvenijih i najdinamičnijih razvojnih studija s kojima je imao zadovoljstvo raditi.

Nenad Tomić, CEO razvojnog studija Mad Head Games rekao je da je suradnja došla prirodno kad su upoznali nekoga tko dijeli njihovu viziju i strast.  “Nakon godina koje smo proveli unutar casual industrije video igara, odlučili smo se za zaokret koji će nas vratiti našim korijenima unutar hardcore industrije i gaming naslova uz koje smo odrasli.”, zaključio je Tomić.

Nadajmo se da nećemo dugo trebati čekati i na službenu najavu igre.