Svakoga dana trajanja najvećeg regionalnog medijskog eventa i games showa Reboot Online Games Week 2021 powered by A1 najnovije hit naslove zaigrat ćemo na vrhunskim monitorima službenog monitor partnera eventa – branda AOC, čija je gaming ponuda početkom godine dodatno proširena i na atraktivnu periferiju. Gamerima je kvalitetan, pouzdan i brz monitor kristalno jasne slike iznimno važan kako bi što prije i što bolje mogli reagirati u videoigrama, a upravo su AOC gaming monitori savršen izbor za svakog igrača.

AOC je za sve gledatelje studija CORE GAMING pripremio i vrijedne nagrade, stoga nipošto ne želite propustiti treće izdanje Reboot Online Games Weeka.

Sudjelovanje na jesenskom izdanju mega medijskog gaming showa Reboot Online Games Week je u potpunosti besplatno! Sadržaj će se prikazivati live svaki dan od 12:00 do 20:00 sati, i to tijekom pet dana – od 17.11. do 21.11. na stranici www.rebootonlinegamesweek.com te putem Rebootovog službenog YouTubeaFacebooka i Twitcha. Dotada, najnovije vijesti o eventu doznajte direktno ovdje na webu kao i putem društvenih mreža: FacebookInstagramTwitter i Discord.