AOC je ovih blagdana za svoje fanove priredio “pikseliziranu avanturu osmišljenu za različite osobnosti gamera”, koja će pomoći svima u potrazi za idealnim poklonom bez obzira na omiljeni žanr igara i način igranja.

Za igrače koji uživaju u multiplayer online battle arenama i pucačinama iz prvog lica AOC je spremio AOC GAMING 25G3ZM/BK koji se odlikuje niskim kašnjenje unosa i visokom stopom osvježavanja od 240 Hz, a moguće ga je nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 199 eura. 

Za ljubitelje open-world RPG-ova, AGON AG405UXC bi mogao biti idealan odabir sa svojom  ultrawide QHD rezolucijom (3440×1440) na dijagonali od 40 inča te nadopunjenom HDR podrškom po cijeni od 599 eura. 

AOC GAMING CU34G2X/BK glasi kao dobar odabir za RTS i TBS gaming radi svog ultrawide  omjera širine i visine koji pruža optimalan strateški pregled.  Maloprodajna cijena ovog monitora je 389 eura. 

Sljedeći na listi je AOC GAMING CQ27G2S/BK, zakrivljeni monitor po cijeni od 269 eura koji se ističe visokim omjerom kontrasta i reprodukcijom boja te podrškom HDR10 za poboljšane naglašene i sjenovite dijelove koji bi mogao biti dobar odabir za vizualno zahtjevne avanture.  

Višu razinu gaminga nudi AGON PRO AG276QZD s niskim vremenom odziva, OLED tehnologijom, visokom stopom osvježavanja od 240 Hz, niskim unosom kašnjenja i kompatibilnošću s NVIDIA G-SYNC. Preporučena maloprodajna cijena mu je999 eura. 

Za casual gamere tu je AOC GAMING Q27G2S/EU veličine 27 inča koji dolazi s QHD rezolucijom i brzinom osvježavanja od 165 Hz, IPS panelom i pruža široke kutove gledanja mogao bi biti idealan za nešto opuštenije iskustvo igranja. Cijena monitora je 299 eura.