Neočekivani vikinški survival hit Valheim i treći tjedan nakon izlaska na Steam putem programa Early Access nastavlja obarati rekorde, pa se tako ovoga vikenda našao na drugom mjestu najigranijih igara na Steamu.

Podsjećamo, prije točno tjedan dana, odnosno prošloga ponedjeljka pisali smo kako je igru tada istovremeno zaigralo čak 367,443 igrača, a ovoga vikenda ta brojka popela se na 502,387. Tom brojkom Valheim se na trenutak našao na drugom mjestu, čak iznad Dote 2 te odmah ispod najigranije igre Counter-Strike: Global Offensive

Podaci opet dolaze putem stranica Steam Charts i SteamDB, no u trenutku pisanja ovoga teksta Dota 2 se ponovno vratila na drugo mjesto, s trenutno aktivnih 503 tisuće igrača. Kao što je slučaj bio prošloga tjedna s igrom PUBG i trećim mjestom, vjerujemo da će Valheim ovoga tjedna konstantno izmjenjivati drugo mjesto s Dotom. 

Također, odlična je vijest da je Valheim krajem prošloga tjedna prešao brojku od 3 milijuna prodanih primjeraka, a ta brojka sigurno će nastaviti rasti, s obzirom na popularnost igre i činjenicu da ju trenutno igraju svi živi. Kako se igra svidjela nama, mogli ste vidjeti prošloga tjedna u našem trosatnom livestreamu, čiju snimku ponovno prenosimo u nastavku ovoga teksta.