Ukoliko dosad niste bili pretplaćeni na Electronic Artsov pretplatnički servis EA Play, odnosno bivši EA Access na PlayStationu 4 i Xboxu One tj. Origin Access na PC-ju, sada se možete pretplatiti na punih mjesec dana i to za samo 8kn.

Izaberite neku od goleme liste ponuđenih igara Electronic Artsa poput Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20, Need for Speed Heat, A Way Out, Anthem ili čitavog niza igara serijala Battlefield, Mass Effect, Dead Space i mnogih drugih, a donosi i 10-sati besplatnog isprobavanja nekih novih igara iz EA-ovog kataloga. Ponuda vrijedi na PC-ju (Origin i Steam) i konzolama PlayStation i Xbox.

Pretplata je trajna, odnosno automatski će se obnoviti po isteku, a tada će se naplatiti 29.99kn. Ako ne želite da se to dogodi, svakako predlažemo da nakon aktivacije ove promotivne ponude uklonite vašu karticu sa servisa ili jednostavno obustavite obnavljanje. No čak ni tih 29,99kn/mj nije previše ako uzmete u obzir broj igara koje dobivate. Vjerujte nam na riječ da će vam se servis isplatiti već kroz dva-tri mjeseca, ako pronađete igre koje vas zanimaju.

Pretplatu na EA Play za samo 8 kuna AKTIVIRAJ OVDJE odabirom platforme na kojoj se najčešće igraš! Ponuda traje do 9. ožujka.