Prema posljednjem financijskom izvješću za fiskalnu godinu 2020, čini se da nam Ubisoft u narednoj fiskalnoj godini sprema još jedan AAA naslov. Radi se o igri čije ime zasad ne spominju i (zasad) nije službeno najavljena, ali poznato je da je riječ o nastavku jednog od najpopularnijih Ubisoftovih serijala.

Iz financijskog izvještaja možemo zaključiti da je četvrti kvartal fiskalne godine 2020 za Ubisoft prošao bolje od očekivanog jer su uz pomoć igara Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Assassin’s Creed Odyssey, Just Dance 2020 i The Division 2 nadmašili očekivane rezultate za cijeli kvartal već sredinom ožujka. 

Nadalje, njihovih šest serijala s ukupno jedanaest naslova prodalo se u više od 10 milijuna primjeraka, a vrijedi spomenuti da je svoje mjesto među tim naslovima našao i Assassin’s Creed Unity iz 2014. godine kojeg je Ubisoft besplatno podijelio nakon strašnog požara katedrale Notre-Dame. Od ostalih igara tu su Assassin’s Creed: Origins i Odyssey, Far Cry 4 i Far Cry 5, Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Tom Clancy’s The Division i The Division 2 te oba nastavka Watch Dogsa.

Ubisoft nam za narednih godinu dana, odnosno u fiskalnoj godini 2021 donosi čak pet novih igara: Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine, Gods & Monster te zasad nenajavljeni projekt. Sudeći po datumima izlaska posljednjih par nastavaka serijala Far Cry, koji su izlazili početkom godine, ne bi nas iznenadila nova igra tog serijala. 

Spomenimo još da je trailer za Assassin’s Creed Valhalla unutar 10 dana postao najgledaniji Ubisoftov trailer u povijesti s više od 100 milijuna pregleda, a najava igre donijela je i povećanje broja igrača i korisničkog angažmana za Assassin’s Creed Origins i Odyssey.