World of Warcraft: Battle for Azeroth sedma je po redu ekspanzija za najpopularniji MMORPG na svijetu. Blizzardov kulturološki fenomen na tronu se nalazi od svog izlaska davne 2004. godine, a svoju popularnost i masivnu bazu igrača zadržao je odličnim ekspanzijama.

Battle for Azeroth, nakon najave na prošlogodišnjem Blizzconu, dobio je okvirni datum izlaska nekad tijekom ljeta 2018. godine. Kako bi odmah po izlasku nove ekspanzije bili spremni ponovno zakoračiti u čaroban svijet World of Warcrafta, u prodaju je pušten pre-purchase box za Battle for Azeroth!

Ukoliko se pitate što je pre-purchase box evo vam odgovora: radi se o prednarudžbi igre koja izlazi tijekom ljeta (vrlo vjerovatno u rujnu). Sam pre-purchase box je kutija za igru bez DVD-a, no u njoj se nalazi kod koji odmah otključava early access sadržaj. Kako se ne biste trebali opet vraćati u dućan kada igra izađe, ekspanzija će se automatski preuzeti s Blizzardove platforme Battle.net kada postane dostupna.

World of Warcraft: Battle for Azeroth pre-purchase box prodaje se za 349,99 kuna, a više informacije saznajte na poveznici.