The Last of Us Part II u prodaji je malo manje od tjedan dana, no već sada je zabilježila rekordnu prodaju. 

Naime, u samo tri dana od izlaska prodala se u preko 4 milijuna primjeraka što je čini najbrže prodavanom Sonyjevom ekskluzivom ove generacije. The Last of Us Part II je tako prešišao i Marvel’s Spider-Man te God of War koji su se prodali u 3.3 te 3.1 milijuna kopija u istom vremenskom periodu. 

Neil Druckmann, redatelj igre i potpredsjednik Naughty Doga, u izjavi za PlayStation Blog zahvalio se fanovima na podršci

“Željeli smo ispričati novu vrstu priče, onu koja se bavi teškim temama i koja će igrače izazvati na neočekivane načine. Čuti kako je iskustvo igranja rezoniralo s mnogima fanovima i gledajući diskusije koje se stvaraju zaista je nevjerojatno. Također nas je inspirirala vaša kreativnosti – bilo to pomoću prekrasnih fotografija uslikanih u Photo Modeu, GIF-ova ili pjesama koje ste svirali na Ellienoj gitari.”, rekao je Druckmann. “The Last of Us Part II nastao je zbog rada stotine talentiranih i stratsvenih developera u Naughty Dogu. Ne možemo zamisliti veću čast od te iste strasti koju dijele milijuni ljudi koji su nam pomogli postići ovaj rezultat. Hvala Vam.”, zaključio je Druckmann. 

Ako već niste, svakako bacite pogled na našu pisanu i video recenziju, pročitajte spojler dojmove te ako niste u prilici odigrati igru, pogledajte cjelokupni prelazak The Last of Us Part II. Ako se prije igranja trebate prisjetiti događaja iz jedinice, svakako pogledajte 5 Minuta Više Manje

Nemojte ni zaboraviti na naš The Last of Us Part II cosplay natječaj u kojem možete osvojiti vrijedne nagrade uključujući i rijetko izdanje igre.