Nešto manje od godinu dana nakon što je stigao na PC i oduševio igrače širom svijeta, The Talos Principle je stigao na PlayStation 4. Croteamova velika uspješnica na Sonyjevoj je konzoli dostupna od utorka i to u Deluxe izdanju koje osim osnovne igre sadrži i proširenje Road to Gehenna.

Vlasnici PlayStationa 4 će napokon imati priliku provjeriti što je toliko posebno u ovom logičkom naslovu i saznati zbog čega ga mnogi novinari i igrači stavljaju rame uz rame s Valveovim Portalom.

Neki od vas možda su dosad živjeli pod kamenom. Takvima ćemo spomenuti da The Talos Principle nudi filozofsku priču o egzistenciji i postavlja vas u ulogu samosvjesnog robota koji luta raznovrsnim lokacijama u potrazi za smislom bitka. Tijekom igre morat ćete riješiti više od 120 zagonetki, a s pozadinskom pričom upoznavat ćete se putem terminala razbacanih po svijetu. Iznad spomenuta ekspanzija stvar diže na nove razine, te onima koji žele još nudi naprednije i složenije zagonetke, nove likove, lokacije i ostalo.

The Talos Principle: Deluxe Edition možete kupiti po cijeni od 39,99 eura (304,99 kn) na PlayStation Storeu. Oni koji vole kutije igru će moći kupiti i u klasičnim dućanima.