Još malo je preostalo do završetka tekuće godine, a Sony je otkrio koje igre će biti dostupne vlasnicima usluge PlayStation Plus kada započne nova. Od 2. siječnja sve do 4. veljače, igrači će moći pristupiti naslovima A Plague Tale: Requiem, Evil West i Nobody Saves the World u sklopu osnovne pretplatničke razine.

Za PS5 će biti dostupan A Plague Tale: Requiem, direktni nastavak igre A Plague Tale: Innocence, koji je razvio Asobo Studio, a izdaje Focus Entertainment. Mračna avantura upoznaje nas sa supernaturalnom pričom o bratu i sestri koji iz uništenog doma bježe pred inkvizicijom.

Još jedna igra mračne tematike stiže za PS4 i PS5, Evil West koji je razvio Flying Wild Hog, a također ga izdaje Entertainment. Superheroji Divljeg Zapada kao lovci na vampire suočit će se s monstruoznim kreacijama koje će solo ili u co-opu s prijateljima likvidirati s pomoću širokog arsenala oružja.

Od studija DrinkBox Studios za PS4 i PS5 stiže Nobody Saves the World, top-down akcijski RPG u kojem spašavamo svijet transformirajući se u razne oblike i likove. Igrači u ovoj simpatičnoj avanturi pozvani su da miješaju i spajaju različite vještine i sposobnosti kako bi kreirali moćne buildove i pobijedili neprijatelje.