Razvojni studio First Watch Games i poznati izdavač Hi-Rez Studios (Paladins, Smite) danas su u sklopu Summer Game Fest live eventa Day of the Devs najavili da njihova taktička herojska pucačina iz trećeg lica Rogue Company već danas izlazi u Early Access za PC i konzole.

Radi se o još jednom online multiplayer shooteru koji se bazira na raznolikim herojima i njihovom setu sposobnosti kojima će igrači morati ovladati, a igra nudi dva igriva moda: Extraction koji se igra 4 na 4 te je cilj hakirati objektiv ili eliminirati sve protivničke igrače. Drugi mod je Wingman koji se igra 2 na 2.

Sami studio ističe kako u shootere donose vlastiti spin i mješavinu akcije i taktike, a to će moći iskusiti igrači na čak četiri platforme i to uz kompletno implementiranu funkcionalnost za cross-play te mogućnost igranja u 60 sličica u sekundi na svim platformama.

Tako će Rogue Company kroz Early Access “betu” već od danas zajedno moći igrati igrači na platformama PC (isključivo Epic Games Store), PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Intervju s jednim od tvoraca igre u sklopu live eventa Day of the Devs održan povodom izlaska igre u Early Access možete pogledati na ovome linku, a u nastavku teksta donosimo i novi launch trailer.