Sve se više priča o mobilnom gejmingu, gdje osim originalnih naslova, brojne popularne PC i igre na konzoli dobivaju svoje mobilne adaptacije za pravi kompetitivni užitak. Naravno, dobar gejming jedino može biti na – dobrom uređaju. Mobitel koji će vas svakako oduševiti u tom pogledu novi je Samsung flagship model za Note Seriju – Galaxy Note20 Ultra. Ovu nevjerojatnu gejming zvijer isprobao je i Nikola Stolnik, CEO tvrtke za organizaciju esport događaja Good Game Global te gejmer sam po sebi.

Neprikosnoveno iskustvo mobilnog gejminga

Kao poslovni čovjek i entuzijastični gejmer, Nikola Stolnik voli svoje vrijeme u javnom prijevozu ili čekajući u redovima skratiti rundom u PUBG ili Call of Duty mobilnim adaptacijama. Svoj Galaxy Note20 Ultra najviše koristi za kontakte s poslovnim partnerima, pregledavanje društvenih mreža, uživanje u medijskim sadržajima te naposljetku i – videoigrama. 

Mobitel za gejming mora posjedovati dovoljno memorije, jaku bateriju, velik ekran, boje i brzinu osvježavanja, kao i dobre zvučnike. Note20 Ultra trenutno predvodi u toj kategoriji i donosi neprikosnoveno iskustvo mobilnog gejminga koje je na korak do PC iskustva. Zvučnici, brzina, osvježavanje i veličina ekrana te boje su izvanredne“, objašnjava nam Stolnik.

Na fotografiji: Nikola Stolnik, CEO tvrtke za organizaciju esport događaja Good Game Global

“Note20 Ultra donosi neprikosnoveno iskustvo mobilnog gejminga koje je na korak do PC iskustva”, Nikola Stolnik, CEO, Good Game Global

Top performanse

Ovaj uređaj krasi i nevjerojatan Dynamic Amoled 2X Infinity-O zaslon s 1500 nita svjetline i smanjenjem emitiranja plave svjetlosti za manje naprezanje očiju. Zaslon ima brzinu osvježavanja od čak 120 Hz, a sve će funkcionirati glatko uz još napredniju olovku S Pen s boljom latencijom. 

Galaxy Note20 Ultra dolazi s najbržim Samsung Galaxy procesorom ikad. Bez obzira na stvarno jake komponente, baterija od čak 4500 mAh i ugrađene inteligentne mogućnosti osigurat će bezbrižni cjelodnevni rad i zabavu, što je Nikoli itekako važno. Uz super brzo punjenje od 25W, baterija će za samo pola sata biti spremna na 50% kapaciteta.

Note20 Ultra pruža mi osjećaj sigurnosti gdje god da se nalazim: van ili unutar ureda. U svakom trenutku imam pristup najkvalitetnijoj mobilnog tehnologiji i najmoćnijoj bateriji, bez straha da će me usred dana mobitel napustiti.“, potvrdio je Stolnik.

Nema laga, a mjesta je napretek

Galaxy Note20 Ultra dolazi u verziji i do 512 GB memorije, a uz proširenje putem microSD kartice od čak 1 TB, mjesta za brojne popularne gejming naslove ima napretek. Kada se u sve to upakira i podrška za 5G mrežu, kao i HyperFast prijenos podataka, Wi-Fi 6 standard i Optimizirator bežičnog signala, nema nasumičnih lagova ili ispadanja iz igre u važnim trenucima. 

Note20 Ultra ima brzinu osvježavanja od čak 120 Hz, a sve funkcionira glatko uz još napredniju olovku S Pen s boljom latencijom

I gejmeri mogu biti vrhunski fotografi

Mnogi kad pomisle na gejmerski pametni telefon, prvo pomisle na ogroman ekran i nadmoćne performanse. Mnogi pri tome zaborave i na kvalitetu fotoaparata. A da je kamera Samsung Galaxy Note20 uređaja stvarno dobra, potvrdio je i Stolnik: „Moderni telefoni pružaju sasvim u redu iskustvo fotografiranja, pogotovo amaterima koji barataju ograničenim budžetima. Upravo ovdje Note20 Ultra sjaji kao primjer vrhunskog mobilnog uređaja za fotografiranje koji je ujedno nezamjenjiv poslovni alat i multimedijski gejming centar.

Galaxy Note20 Ultra dolazi s 12 MP ultra širokokutnom, 108 MP širokokutnom te 12 MP telefoto kamerom. Profesionalna 8K kvaliteta kamere pruža samo filmsku kvalitetu snimanja, a tijekom snimanja moguće je kontrolirati i brzinu zumiranja. Korisnik može čak direktno upravljati mikrofonima na uređaju kako bi se točno odredio koji se zvuk treba čuti u snimci.  Kada se odlučite otići na sljedeći gejming show ili natjecanje, obilježite trenutke u vrhunskoj kvaliteti.

Više informacija o Galaxy Note20 Ultra pronađite na www.samsung.hr.

NOTE20 ULTRA sjaji kao primjer vrhunskog mobilnog uređaja za fotografiranje, ističe Nikola Stolnik