Warcraft III: Reforged trebao je biti Blizzardova uspješnica za početak ove godine, no nije sve pošlo po planu. Zbog gomile bugova, nedostatka obećanih poboljšanja, grafičkih poteškoća i obveznog ažuriranja koje nitko ne želi, Warcraft III: Reforged proglašen je najgorom igrom svih vremena. Iako je ta konstatacija možda mrvicu pretjerana, igrači su svoje nezadovoljstvo iskazali ocjenivši igru na Metacriticu najgorom prosječnom ocjenom u povijesti – 0.5.

Blizzard je u ovih desetak dana od izlaska igre ubrzano radio na patchu, koji je u međuvremenu postao dostupan. Iako patch generalno cilja na ispravak i poboljšanje online komponente igre, otklonjeni su problemi koji se tiču same igrivosti poput bugova i audio poboljšanja, te problemi s crashanjem igre.

Osim gore spomenutog patcha, Blizzard je produžio vrijeme u kojem je moguće zatražiti povrat novca za kupovinu Warcrafta III: Reforged uz obavijest da “Blizzard stoji iza kvalitete svojih proizvoda i usluga. Inače postavljamo vremenski limit za povrat novca, ovisno o vremenu koje je prošlo od kupovine i je li proizvod korišten. Međutim, želimo igračima dati opciju povrata ako osjećaju da Warcraft III: Reforged ne osigurava iskustvo koje su željeli. Stoga smo odlučili dozvoliti povrat novca za svaki zahtjev, barem trenutno.

Šteta je već učinjena, a sada je na Blizzardu da što prije dostavi igračima iskustvo koje im je doista i obećano.