Survival igra s otvorenim svijetom State of Decay 2 izašla je ekskluzivno za Windows 10 i Xbox One 22. svibnja. Radi se o nastavku na akcijsku igru s post-apokaliptičnom tematikom u svijetu kojeg su preplavili hodajući mrtvaci, a iako je igra bila ambiciozna, izašla je s hrpom problema, zbog čega nije dobila dobre ocjene.

Razvojni je tim zato posljednja dva tjedna proveo radeći na zarkpi koja je dostupna svim vlasnicima igre. Radi se o ogromnoj prvoj zarkpi koja teži čak 20 gigabajta i koja bi trebala riješiti većinu ozbiljnih problema koje igra ima. Na popisu promjena stoje poboljšanja na području gameplayja, multiplayera, ponašanja NPC-jeva i zombija, korisničkog sučelja i okoline, a sve detalje pronaći ćete ovdje.

Ako ste čekali da se bugovi isprave prije nego što uskočite u State of Decay 2, dočekali ste. Undead Labs će sigurno nastaviti s radom na igri kako bi bila onakva kakva je trebala odmah od izlaska. Kao što smo spomenuli, ova je igra dostupna samo za Microsoftove platforme, a ako želite vidjeti kako izgleda, bacite oko na trailer ispod teksta. Sve druge informacije ćete pronaći na službenim stranicama.