Little Green Men je domaći studio poznat po svom serijalu space simulatora koji su isprepleteni s RPG/exploration/strategy elementima pod nazivom Starpoint Gemini.

LGM je prije par dana na tržište izbacio Xbox One verziju svojeg najvećeg i najambicioznijeg naslova do sad – Starpoint Gemini Warlords.

Iako je SPG Warlords izašao 23. svibnja 2017. na PC, Xbox One im nije nepoznat svemir jer su još 11. prosinca 2015. na istu platformu dostavili SPG2.

Igra ne dolazi s poboljšanjima za vlasnike Xbox One X verzije, ali ekipa iz LGM-a potvrđuje da se update koji donosi 4K rezoluciju trenutno testira i da će doći kao prvi veći update.

Nakon 4K rezolucije, na Xbox One dolaze sva 3 DLC-a koja su prethodno izašli za PC verziju Warlordsa, a na kraju, dolazi sasvim novi, nikad viđeni DLC kojeg naši dragih prijatelja iz LGM-a trenutno pripremaju.

O novom DLC-u se ne zna ništa konkretno osim da će proširiti već sad ogromnu mapu.

Starpoint Gemini Warlords za Xbox One možete kupiti na Xbox Storeu za $35

I sad dolazimo do giveawaya!
Javite nam se na email: rebootcast@reboot.hr i napišite točne nazive DLC-a za Starpoint Gemini 2, a trojicu znalaca ćemo nagraditi s ključevima za Xbox One verziju Starpoint Gemini Warlordsa.