Sci-fi akcijska avantura stara preko 20 godina dobit će remasteriranu verziju, najavili su tvorci Aspyr Media i Lucasfilm Games. Originalno razvijan za GameCube i PlayStation 2, Star Wars: Bounty Hunter je objavljen 2002., a 1. kolovoza ove godine stiže na PC, PlayStation 5 i 4, Xbox Series X/S, Xbox One i Switch.

Remasterirano izdanje vidjet će poboljšanu kvalitetu teksture okoliša, svjetlosnih efekata i dodatak svjetiljke za navigaciju u tamnim područjima, kao i opciju New Game + gdje će igrači koji su riješili 100 % igre moći zaigrati kao Boba Fett.

Verzija za PS5 imat će nekoliko značajki za kontroler DualSense kao što je korištenje adaptivnih okidača za dodatni utjecaj na Jangovo oružje te nekoliko cool značajki kao što je mapiranje radio komunikacije na integrirani mikrofon i korištenje svjetlosne trake ugrađene u touchpad za vizualno predočenje healtha.

Oni koji nisu upoznati s pričom, igramo kao lovac na glave Jango Fett kroz igru, koja sama po sebi prethodi filmu Ratovi zvijezda II: Klonovi napadaju.

Prvi pogled na avanturu možete pogledati u nastavku.