Pobunjenički šljame i jurišnici, dobre vijesti! S obzirom da najnoviji nastavak Star Wars serijala, The Force Awakens, počinje igrati u kinima diljem svijeta ovih dana sve je u znaku Star Warsa, što je odlično za obožavatelje, a za sve ostale, vjerujemo, već i pomalo naporno. Ako spadate u ovu drugu skupinu, ovo nije vijest koju tražite. Možete slodobno dalje. (Zamislite da smo to rekli s laganim mahanjem ruke, kao Obi-Wan u Epizodi IV.)

Ako spadate u prvu skupinu, volite sve vezano uz Star Wars i imate Star Wars Battlefront, ostanite malo. Sjednite, poslušajte bend dok vam ispričamo novosti.

Cijeli ovaj vikend, od danas pa do ponedjeljka (21. prosinca) ujutro svi igrači Star Wars Battlefronta na svim platformama moći će zaraditi dvostruki XP za sve obavljene multiplayer partije i misije.

S obzirom na to da Star Wars Battlefront vaše bodove pretvara u kredite koje možete potrošiti na oružja, glave, emoteove i Star Cardove (ali ne i na Tatooineu, jer republički krediti tamo ne vrijede ni pišljiva boba), to znači da će igrači moći zarađivati dvostruko više i sve otključavati dvostruko brže.

Što čekate? Palite igru i krenite! Ili ako još niste sigurni je li Star Wars Battlefront igra za vas, strpite se do sutra i pročitajte našu recenziju u novom broju Reboota.