Početkom travnja ove godine počele su kružiti glasine kako je u izradi Spyro Reignited Trilogy – uljepšana i modernizirana verzija odličnih 3D platformera s mnogima dragim ljubičastim zmajem u glavnoj ulozi. Nedugo nakon toga je izdavač Activision tu vijest i službeno potvrdio uz dodatak kako ćemo igru zaigrati krajem rujna ove godine. Ipak, u kolovozu je stigla vijest o odgodi zbog dodatnog poliranja igre kako bi igrači uživali u najboljoj mogućoj verziji.

Tada je novi datum bio zakazan za 13. studeni, a budući da je Activision danas izdao trailer povodom izlaska igre, tako bi i trebalo ostati. Iako do izlaska ima točno tri tjedna, razvojni tim Toys for Bob odlučio nam je pripremiti novi video prikaz u kojem možemo vidjeti ovog junaka u akciji, kao i drastično uljepšane svjetove u kojima se kreće.

Spyro Reignited Trilogy je u izradi za Xbox One i PlayStation 4, dok vijesti o PC verziji trenutno nema. Neki se igrači nadaju kako će ona ipak nekad izaći, budući da je Activision dao zeleno svjetlo za PC port Crash N. Sane Trilogyja, no vidjet ćemo što će izdavač imati reći na to. Ako vam treba više informacija o igri zaputite se na službene stranice, a veseli trailer možete pogledati ispod teksta.