Amazon i preuranjeno najavljivanje igara koje izdavač nije još službeno potvrdio su dvije stvari koje idu pod ruku, a došlo je vrijeme da se još jednom to dogodi. Ovog je puta za neslužbenu najavu igre zaslužan Amazon Mexico i radi se o oživljavanju serijala s ljubičastim zmajem u glavnoj ulozi, Spyro Reignited Trilogy.

Već se dugo priča o tome kako bi Activision mogao tako nešto i službeno najaviti, ali dok to ne naprave, prema informacijama koje se nalaze na ovim stranicama možemo vam reći da se u paketu nalaze Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! i Spyro: Year of the Dragon. Verzija koja se spominje je ona za PlayStation 4, a datum izlaska glasi 21. rujna 2018. godine.

spyro reignited trilogy boxart

Cijena po kojoj bi se ova trilogija trebala prodavati iznosi 30 eura, a razvojni tim koji stoji iza remastera je Toys for Bob (Skylanders, Crash N. Sane Trilogy port). Budući da se radi o poprilično konkretnim informacijama, jedino što sada čekamo je da se Activision oglasi i najavi povratak mnogima dragog zmaja kroz Spyro Reignited Trilogy.

Dodatak:

Activisionu nije dugo trebalo, budući da su nakon osnovnih informacija procurile i slike. Izdavač je službeno potvrdio izlazak ove trilogije onog datuma koji je bio naveden na Amazonu – 21. rujna – dok su zasad jedino spomenute verzije za PlayStation 4 i Xbox One. O Nintendo Switch i PC verziji zasad nema informacija, ali zato možete pogledati novi trailer i predbilježbe za PS4 verziju odraditi ovdje.