PlayStation je otkrio koje naslove ćemo moći zaigrati u nadolazećem mjesecu te najavio ukidanje PS Plus Collection značajke u svibnju. Naslovi koji nas očekuju ovaj mjesec su Evil Dead: The Game, OlliOlliWorld, Destiny 2: Beyond Light i Mafia: Definitive Edition.  

Evil Dead: The Game, asimetrični je multiplayer baziran na ikoničnoj franšizi Evil Dead u kojem ulazimo u svijet Asha Williamsa i njegovih prijatelja dok pokušavamo preživjeti izazove u co-op ili PvP modovima. OlliOlliWorld je živopisna igra za ljubitelje skateboardinga u kojoj se probijamo kroz mistični svijet Radlandie u potrazi za Gnarvanom. Mafia: Definitive Edition remake originala iz 2002. godine vodi nas natrag u 1930-e gdje ćemo okusiti čari prohibicije i kriminalnog podzemlja. Kao šećer na kraju, Sony poklanja Destiny 2: Beyond Light, veliku ekspanziju za dobro poznatu sci-fi pucačinu gdje ćemo istraživati planet Europu i boriti se protiv Eramisa.

Također, PlayStation je potvrdio da ukida PlayStation Plus Collection – kolekciju besplatnih PS4 igara kojoj pretplatnici imaju pristup od izlaska konzole PS5 2020. godine. Počevši od 9. svibnja, PS Plus kolekcija više neće biti u ponudi, stoga vlasnici konzola PS5 imaju nešto više od 3 mjeseca da iskoriste ove pogodnosti i spreme 20 naslova u svoj library gdje će imati pristup igrama dokle god su članovi PlayStation Plusa.

Spomenute igre za ovaj mjesec bit će dostupne na pretplatničkoj razini Essential od 7. veljače, a do tada možete preuzeti naslove za siječanj. 

Podsjećamo kako više informacija o tierovima PS Plusa možete pronaći u našem vodiču za PlayStation Plus.