Sony je prije par dana svojim investitorima prikazao prezentaciju o njihovom hardwareu i softwareu, brandu te u konačnici, svim planovima za blisku i dalju budućnost. Prezentacija je otkrila neke zanimljive detalje poput potvrde da će se nova igra serijala God of War doista zvati Ragnarok, što je trenutni radni naziv igre. No, čini se da je netko napravio malo veću grešku i dodatno uzburkao ionako nemirne igrače koji jedva čekaju bilo kakvu informaciju.

Naime, jedan od slideova prikazivao je naziv i logo nastavka tog popularnog serijala kojeg pratimo, igramo i volimo još od 2005. godine. I taman kad su svi pomislili da je riječ o službenoj verziji loga, a samim time i nazivu igre, otkriveno je da je netko slučajno ubacio fan-made art, kreiran od strane nekog obožavatelja serijala. 

Ubrzo je reagirao i Sony koji je odmah promijenio taj slide prezentacije s generičkim i već prije prikaznim logom. Nismo dugo čekali ni na njihovu izjavu koja nam zapravo nije puno otkrila: Naziv i logo za našu nadolazeću igru God of War još uvijek nisu finalizirani. Krivi logo je greškom iskorišten za našu prezentaciju. Ne možemo dočekati da otkrijemo više i ispričavamo se zbog pomutnje.”

I eto, ponovno smo na početku. I dalje nemamo službeno ime igre niti znamo kada će izaći, iako internetom već 15-ak dana kruži glasina koja tvrdi da ćemo uskoro dobiti odgodu na iduću godinu.

Greškom objavljen neslužbeni logo nove igre serijala.

Nova i ispravljena verzija.