God of War Ragnarok, trenutni radni naziv očekivanog nastavka jedne od najboljih PlayStation ekskluziva u povijesti, najavljen je prošle godine u rujnu kratkim teaserom, a još od tada nema nikakvih novosti o igri. Razlog tome je, čini se, taj što igra još nije spremna te je, prema novim glasinama, odgođena na 2022. godinu.

Informaciju o odgodi putem twittera je prenio ugledni novinar i insajder gaming industrije – Jason Schreier, koji tvrdi da je igra interno, u Sonyjevom first-party studiju Santa Monica, odgođena već prije nekoliko mjeseci te da službena odgoda za javnost stiže idući puta kad Sony bude pričao o igri.

S obzirom na to da o Ragnaroku i Kratosovoj idućoj avanturi nismo čuli ništa novoga već dugo, niti smo vidjeli ikakav materijal, izuzev prošlogodišnjeg najavnog teasera s logom, vijest od odgodi ne treba čuditi. Dodajmo tome i informaciju koju smo prenijeli ovoga siječnja, kad smo saznali da Santa Monica Studio, uz novi God of War, radi i na još jednoj, zasada nenajavljenoj igri

U svakom slučaju, studio očigledno i dalje ima pune ruke posla, a odgode nikome ne mogu naškoditi.