God of War Ragnarök prema neslužbenim informacijama je sljedeća PlayStation ekskluziva koju će obožavatelji serijala zaigrati na osobnim računalima, otkriva “pouzdani” leaker billbil-kun.

Na svojem osobnom blogu tvrdi da će Ragnarök, druga po redu igra u serijalu smještenom u svijet nordijske mitologije uskoro stići na PC te da bi točan datum izlaska trebao biti objavljen već ovaj mjesec.

Vijest ne dolazi kao ogromno iznenađenje premda Sony već ima tradiciju lansiranja svojih ekskluziva na PC kao što je to slučaj bio s avanturom Horizon Forbidden West u ožujku ove godine te nadolazećim portom za Ghost of Tsushima Director’s Cut koji očekujemo sljedeći tjedan.

Ako je suditi po vremenu koje je bilo potrebno Sonyju da na PC pošalje Horizon Forbidden West, koji je izašao iste godine kao i Ragnarök, možda gledamo u njegov potencijalni izlazak već krajem ove godine.

God of War Ragnarök prošle je godine dobio besplatni DLC Valhalla koji se nastavlja na glavnu priču. Mi smo ga isprobali, a naše dojmove možete pročitati ovdje.