Nova epizoda online eventa State of Play stiže nam u četvrtak u 23h po našem vremenu, a donosi svježe novosti i nove najave igara koje uskoro dolaze na PlayStation 4 i PlayStation 5.

Nova epizoda State of Playa trajat će tridesetak minuta, a iz Sonyja obećavaju da nas očekuju konkretni uvidi u čak 10 igara. No, osim PlayStation ekskluziva iz Sonyjevih razvojnih studija, napokon ćemo saznati više i o third-party igrama i indie naslovima o kojima smo prethodno čuli prošloga ljeta na Sonyjevom eventu PS5: The Future of Gaming.

Sony u popratnoj objavi na PlayStation blogu ističe da novi State of Play neće donijeti novosti o hardveru (kao što je jučer najavljeni novi PSVR za PS5) niti bilo kakve vijesti o poslovnom aspektu PlayStationa, već će se isključivo fokusirati na igre koje na PlayStation 4 i PlayStation 5 dolaze u narednim mjesecima.

Novu epizodu eventa State of Play popratite uživo u četvrtak 25. veljače u 23h zajedno s nama putem službenog PlayStationovog TwitchaYouTubea, odnosno putem videa koji donosimo u nastavku.