Prije nekoliko dana pisali smo o tome kako je napokon javno dostupan demo za Prey, novu igru razvojnog studija Arkane Software poznatog po odličnom serijalu Dishonored. Ono što je neke začudilo je činjenica da je demo dostupan „samo“ za PlayStation 4 i Xbox One, dok je PC iz nekog razloga izostavljen. Bez obzira na to, PC igrači neće dugo ostati zakinuti, budući da igra izlazi za samo nekoliko dana (5. svibnja).

Ususret izlasku igre, Bethesda je osim jednosatnog demoa objavila i nešto kraće sistemske zahtjeve za PC verziju igre, kao i određene napomene za konzolaške verzije. U nastavku teksta prenosimo specifikacije za PC verziju (detalji o driverima bit će objavljeni naknadno), dok na ovom linku možete pogledati i izvornu vijest s Bethesdine stranice, koja uključuje i spomenute informacije o zahtjevima za konzole.

PC Sistemski zahtjevi

 

Minimalni zahtjevi
Preporučeni zahtjevi
CPU: Intel i5-2400, AMD FX-8320 CPU: Intel i7-2600K, AMD FX-8350
GPU: GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB GPU: GTX 970 4GB, AMD R9 290 4GB
Memory: 8 GB Memory: 16 GB

 

 PC napredne postavke PC Driveri
 Object Detail Više informacija o driverima uskoro!
 Shadow Quality
 Texture Quality
 Anisotropic Filtering
 Anti-Aliasing
 Horizontal Field of View
 Screen Space Directional Occlusion
 Screen Space Reflections

Kako smo spomenuli, Prey izlazi 5. svibnja te će po izlasku biti dostupan za Xbox One, PC i PlayStation 4. Detaljnu recenziju igre moći ćete pročitati već u idućem broju Reboota!