Počevši s današnjim datumom, igrači koji imaju PlayStation 4 ili Xbox One moći će besplatno odigrati prvih sat vremena nove igre Prey razvojnog studija Arkane Software, do sada najpoznatijeg po Dishonored serijalu.

Ako vas zanima kakva je situacija na svemirskoj postaji Talos I i jednostavno ne možete dočekati 5. svibnja, kada igra službeno izlazi, uputite se do PlayStation Storea, Xbox Marketplacea, ili ovog linka, i preuzmite besplatan demo.

Prey Demo: Opening Hour stavlja vas u ulogu Morgan Yu, glavnog/e znanstvenika/ce (možete im birati spol) na svemirskoj postaji Talos I koji radi na izumu koji bi zauvijek trebao promijeniti čovječanstvo. Morganu je prvi dan na poslu, ali stvari ubrzo počnu teći ukrivo i Talos I za čas vrvi raznolikim, gadnim izvanzemaljcima koji žele uloviti i ubiti sve preživjele, uključujući i našeg znanstvenika (ili znanstvenicu). Ako izvanzemaljska pošast stigne do Zemlje, crno nam se piše. Morgan je jedina osoba koja stoji između čovječanstva i potpunog uništenja.

Recenziju Preyja moći ćete čitati u idućem broju Reboota.