Odlična vijest za sve ljubitelje strategija koji igraju na konzolama: posljednji nastavak legendarnog strateškog serijala – Sid Meier’s Civilization VI od danas je napokon dostupan na konzolama PlayStation 4 i Xbox One.

Vijest je to koju je objavio izdavač 2K, nakon što je verzija za konzole najavljena krajem rujna ove godine. Uz to su najavili kako ekspanzije Rise and Fall i Gathering Storm na gore spomenute konzole dolaze zasebno, odnosno ne s osnovnom igrom, već su od danas dostupne kroz paket zvan Civilization VI Expansion Bundle.

Dok je na verziji igre za PC radio Firaxis Games, verziju za konzole 2K nam donosi u suradnji sa studijom Aspyr. Cijena osnovne igre Civilization VI na konzolama PlayStation 4 i Xbox One je 60 dolara, dok zasebni paket s ekspanzijama košta 40 dolara.

Ukoliko ste ponosni vlasnik jedne od trenutno aktualnih konzola i zanima vas jedna od najboljih strateških igara današnjice – Civilization VI, za PlayStation 4 ju možete nabaviti putem PS Storea na ovome linku, a za Xbox One putem Microsoft Storeaovdje.