Svima nam je ova godina donijela nove avanture. Istražili smo nova mjesta, upoznali nove likove i stekli nova iskustva.  

Počevši od jučer pa sve do 13. siječnja 2023. godine, korisnici konzola PS4 i PS5 mogu pristupiti i podijeliti svoje vrhunske rezultate iz 2022. godine. PlayStation 2022 Wrap-Up omogućuje vam da saznate broj osvojenih trofeja, broj odigranih igara, ukupni broj odigranih sati u PS4 i PS5 igrama i broj preuzetih igara s pretplatničkog servisa PlayStation Plus. Statistika će se nastaviti ažurirati sve do kraja 2022., pa svakako ne zaboravite vratiti se i iza Nove godine. 

Pomoću ove zanimljive značajke možete ponovno doživjeti neke od ključnih trenutaka igranja, podijeliti ih ili usporediti s prijateljima i slično. Po završetku Wrap-Up iskustva primit ćete Summary Card sa svim informacijama o vašem gaming iskustvu za 2022. godinu.  

Osim vlastitih iskustava, Wrap-Up također prikazuje globalnu statistiku postignutu u PlayStation zajednici pa tako možete saznati koliko puta su izrađene ili kupljene dimne bombe u Horizon Forbidden Westu, koji je ukupan broj prijeđenih milja u Gran Turismo 7 ili koliko su puta korisnici aktivirali bijes u God of War Ragnaröku. 

PlayStation 2022 Wrap-Up je dostupan je na službenoj PS Blog stranici. Pišite nam i podijelite s nama svoja Wrap-Up iskustva.