Na Epic Games Store jučer je, sukladno planovima najavljenim sredinom srpnja, sletio jedan od najpoznatijih sportsko-trkaćih naslova – Rocket League. Tim povodom, ekipa studija Psyonix i Epic Games udružili su se u zajedničkom nagrađivanju igrača. 

Naime, svi oni koji putem svog Epic Games računa preuzmu Rocket League na Epic Games Storeu, dobit će i prigodnih 10 dolara digitalnog kupona kojeg je moguće iskoristiti za kupovinu u tom online dućanu igara. Ponuda vrijedi do 23. listopada u 17:00h po našem vremenu, a bonus kupon moguće je iskoristiti za kupovinu određenih naslova i dodataka cijene veće od 14.99 dolara.

Dolaskom igre na Epic Games Store, istu više nije moguće nabaviti putem Steama, no, svi igrači koji je već imaju u svojoj kolekciji moći će je nastaviti igrati na toj platformi. Također, Rocket League je od jučer prešao na free-to-play model te je besplatan za preuzimanje. Ako ste ga kupili u bilo kojem trenutku od njegovog izlaska 2015. godine, dobit ćete i sve DLC-ove i drugi dodatan sadržaj, a svakako preporučamo da posjetite i službene stranice za više detalja oko prijenosa progresije i cross-play igranja. 

Mi smo se na Rocket League već prebacili, a vi?