Riot Games odlučio je u svog MOBA giganta League of Legends ponovno uvrstiti ograničene vremenske modove, odnosno LTM-ove!

Ova vijest potvrđena je već neko vrijeme putem objave na Ask Riot blogu koju je objavio glavni dizajner igre Xenogenic koji je potvrdio da su događaji unutar igre postali ustajali.

O pomalo dosadnim eventima zajednica je pisala već neko vrijeme, Xenogenic je potvrdio kako će nastojati učiniti sve nadolazeće evente pamtljivijima, inovativnijima i da će se više doimati kao jedinstvena iskustva.

Iako se u League of Legends vraćaju stari i dolaze novi modovi, Xenogenic je potvrdio kako će studio raditi manje novih modova potvrđujući kako interes za modove pada ubrzo nakon njihovog izlaska te da će se više fokusirati na dugoročne projekte poput Teamfight Tacticsa.

Xenogenic je potvrdio kako još neke promjene dolaze u igru, kao što su to poboljšanja u odnosu misija i događaja unutar igre koja će funkcionirati slično kao Trialsi koja su dala igračima traku za progresiju koja bi se punila rješavanjem misija i koja bi davala igračima nagrade spefifične za kuću kojoj pripadaju.

Navedene promjene nemaju točan datum dolaska, ali je obećano da dolaze uskoro.