Poznati razvojni studio Respawn Entertainment (serijal Titanfall, Apex Legends) zaista je pogodio zlatnu žicu s igrom Star Wars Jedi: Fallen Order, singleplayer akcijskom avanturom koja se svidjela apsolutno svima i odmah završila na top listama najboljih igara 2019. godine kao jedna od najboljih singleplayer Star Wars igara ikada. 

O sjajnom uspjehu igre pisali smo i krajem studenog, kada je izdavač Electronic Arts objavio da Fallen Order ruši rekorde digitalne prodaje u odnosu na bilo koju Star Wars igru dosada. Upravo s obzirom na te činjenice, nije teško povjerovati da Respawn već sada planira nastavak.

No, da ne bi sve počivalo samo na pretpostavkama vezanima uz uspjeh igre i naše dojmove koji su izrazito pozitivni (pogledajte našu video recenziju niže ispod ovoga paragrafa), šuškanja o izradi nastavka zapravo dolaze od strane samog Respawna, koji je u potrazi za osobljem koje bi radilo na zasad neimenovanoj Star Wars igri.

Primijetila je to ekipa s portala Gamesradar i izvijestila da Respawn traži zaposlenike na tri različite pozicije: senior character artista, level dizajnera i senior software inženjera. Kako ističu s Gamesradara, u samim oglasima za posao u Respawnu nigdje se konkretno ne spominje nastavak Fallen Ordera, ali sasvim se, pak, jasno ističe da bi osobe koje dobiju poziciju radile na Star Wars igri te je odmah u naslovu svake pozicije navedeno da bi se pridružile Star Wars timu.

Hoće li se pokazati da je to neka sasvim druga Star Wars igra i projekt ili ipak nastavak Fallen Ordera, ostaje vidjeti, no mi želimo vjerovati da će Fallen Order svakako dobiti nastavak, s obzirom da nas je igra zaista oduševila i ostavila žednima za još.