Mi se i dalje brutalno dobro zabavljamo igrajući Star Wars Jedi: Fallen Order – najnoviju akcijsku avanturu razvojnog studija Respawn Entertainment i napokon singleplayer Star Wars igru pod izdavačem Electronic Arts. Koliko se zabavljamo? Saznajte u našoj video recenziji.

A da se zabavlja i čitavi svijet, govori nova EA-ova objava za medije, prema kojoj Fallen Order ruši rekorde digitalne prodaje u odnosu na bilo koju Star Wars igru dosada. Naime, u manje od dva tjedna, odnosno od početka prodaje (15. studenog) pa do danas (26. studenog), Star Wars Jedi: Fallen Order postao je ne samo najbrže prodavana Star Wars igra, već je i za samu kompaniju Electronic Arts postao najprodavanija Star Wars igra na PC-ju, uzimajući u obzir statistike inicijalnih digitalnih prodaja.

Moramo priznati da nam je (osobno) drago što igra uspijeva u prodaji te da je ispala odlično, pogotovo jer smo se nadali da će ispuniti naša očekivanja, nakon što dugo nismo imali prilike zaigrati dobru singleplayer Star Wars igru, a naročito zato što smo se bojali što će EA napraviti s njom. Očigledno im je trebalo jedno veliko iskupljenje i svi će se složiti da jednostavno s Fallen Orderom nisu smjeli pogriješiti. 

Doduše, iako je igra odlična, valja istaknuti kako još uvijek ima značajnih tehničkih teškoća, poput čestih trzanja, padanja frameova i brojnih bugova, no studio Respawn Entertainment čitavo ovo vrijeme radi na tome, pa smo tako ranije danas pisali kako je sinoć stigao i novi patch. Što sve spomenuti patch otklanja, saznajte na ovome linku, a u nastavku, ako niste, pogledajte i našu video recenziju igre Star Wars Jedi: Fallen Order.