Rainbow Six, filmska adaptacija istoimene triler novele iz 1998. po kojoj su stvorene brojne igre, u procesu je proizvodnje, a redatelj John Wicka, Chad Stahelski, navodno je angažiran za rad na projektu, piše The Hollywood Reporter. Ovaj film trebao bi biti nastavak filma Without Remorse iz 2021., a kao i u originalu pratit će protagonista Johna Clarka, osnivača elitne međunarodne protuterorističke organizacije Rainbow. 

Glavnog lika utjelovit će glumac Michael B. Jordan koji je već jednom preuzeo ulogu Johna Clarka u filmu Without Remorse. Clark je bivši član Navy SEAL-a koji je postao operativac CIA-e koji planira osnovati antiteroristički tim Rainbow Six. Prvi film velikim je dijelom inspiriran Clancyjevim romanom, a postoji šansa da će se nastavak fokusirati na Ubisoftovu seriju igara. Međutim, to su samo nagađanja. Detalji za ovaj projekt i dalje su oskudni, a film još nema predviđeni datum izlaska ni sažetak radnje. 

Stahelski, inače kaskader, najpoznatiji po režiji filmova serijala John Wick, trebao bi biti izvršni producent s firmom 87Eleven Entertainmentom, a u projektu će sudjelovati još Jason Spitz i Alex Young. Ovaj redatelj još je poznat po sudjelovanju u proizvodnji filmova kao što su The Matrix, Van Helsing i Bijeg iz L.A.-a. Bez obzira na nedostatak informacija, poučeni Stahelskijevim prijašnjim projektima možemo očekivati akciju na pretek.