Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, multiplayer koji je zakoračio u svoju osmu godinu postojanja, besplatan je za igranje na Epic Games Storeu. Od 9. do 16. ožujka, svi fanovi popularnog taktičkog shootera, koji dosad nisu, imaju ga priliku isprobati besplatno za vrijeme trajanja Free Trial Weeka. Sav napredak koji igrači postignu u free to play periodu prenosi se na punu igru, u slučaju da je odluče kupiti. Cijena standardne edicije Six Siegea također je na velikom sniženju od 60% i iznosi samo 7,47€, a promocija traje sve do 16. ožujka kada završava i period besplatnog igranja. 

Igra je od inicijalnog izlaska 2015. godine dobila zaista mnoštvo ekspanzija, novih mapa, operatora, među kojima je i ona iz Hrvatske, novog oružja, tematskih evenata, hrpu game modova i još puno toga što će zabaviti svakog obožavatelja intenzivnih pucačina.

Osim toga, Ubisoft je prije 3 tjedna izbacio poduži video u kojem developeri pričaju o svemu što nas očekuje u budućnosti igre, od taktičkih promjena i poboljšanja do novih operatora, opreme i slično.