Ovogodišnje izdanje velikoga gaming sajma E3 2019 napokon je pred nama te ovoga vikenda kreću velike E3 press konferencije najvećih izdavača gaming industrije! To također znači da je vrijeme za Reboot Live – još jedno izdanje našeg izravnog javljanja s trenutno najbitnijeg gaming događaja ovoga ljeta!

Reboot će i ove godine još intenzivnije pratiti sve događaje i najave te će jedan veliki dio ekipe iz lijepe naše Hrvatske izvještavati i u realnom vremenu na našoj web stranici Reboot.hr iznositi sve vijesti, informacije o trailerima i najavama potpuno novih (i potvrdama starih) igara, tako da ćete ažurno moći čitati, pogledati sve trailere na jednom mjestu i ne propustiti nijednu bitnu vijest!

Drugi dio ekipe također će i ove godine biti na licu mjesta direktno na E3-ju u predivnom Los Angelesu te kročiti halama LA Convention Centera i obližnjih prostora na kojima se odvijaju sve velike E3 press konferencije.

Pratite nas uživo putem YouTube kanala

No ove godine u našoj sekciji Reboot Live stižu i poneke velike novosti! Naime, Reboot će ovoga puta imati i vlastite live emisije emitirane uživo putem našeg YouTube kanala! U live emisijama i javljanjima prokomentirat ćemo sve događaje s nekoliko press konferencija direktno po završetku njihovog emitiranja. Odabrali smo četiri najveće konferencije koje ćemo popratiti uživo, a to su:

· Subota, 8. lipanj, 18:15h – Electronic Arts konferencija EA Play,

· Nedjelja, 9. lipanj, 22:00h
Microsoft konferencija,

· Ponedjeljak, 10. lipanj, 22:00hUbisoft konferencija,

· Utorak, 11. lipanj, 18:00hNintendo konferencija.

Napominjemo kako u ovome trenutku nije poznato koliko će trajati svaka od konferencija, no naša javljanja uživo definitivno možete očekivati odmah po završetku svake od njih. Stoga, kako nas ne biste propustili, svakako pratite naš YouTube kanal koji možete naći na ovome linku! Također, pozivamo vas da se pretplatite kako biste pravovremeno i automatski dobili notifikaciju čim krenemo uživo da ne propustite nijedan trenutak.

Očekujemo vas već od subote u predvečernjim satima! Dođite, komentirajte uživo s nama i zabavite se kroz odlični gaming sadržaj. Ne znamo za vas, ali mi jedva čekamo E3 2019 i iznimno se veselimo vidjeti što će sve novoga sajam donijeti u svijet gaminga. Mnoge informacije i najave igara već su procurile te smo za neke od njih već službeno saznali, o čemu ste na našem portalu mogli čitati u proteklim tjednima.

Za kraj, u prethodnoj vijesti već smo iznijeli raspored svih press konferencija, stoga, ukoliko želite pratiti bilo koju od njih, linkove na cjelokupnu listu moći ćete naći ovdje.