E3 2019 samo što nije krenuo, a to znači da nestrpljivo očekujemo press konferencije izdavačkih i developerskih giganta.

Iako titan zvan Sony neće održati svoju pressicu, ovogodišnji E3 2019 svejedno izgleda kao da će biti apsolutno krcat novim i uzbudljivim najavama – prvi prikazi gameplaya iščekivanih igara, novi IP-evi te možebitno i prikaz hardwarea iduće generacije. Ništa nije nemoguće.

Kako bi se znali pripremiti se na gledanje i fanboyanje tih legendarnih pressica, u nastavku donosimo popis svih većih pressica te kada i gdje ih možete gledati. Ovu vijest ćemo periodično ažurirati s linkovima na pressice ukoliko već sada nisu dostupni.

Također, ove godine Reboot će imati i vlastite live emisije u kojima ćemo prokomentirati sve događaje s pressica direktno po završetku njihovog emitiranja stoga svakako pratite naš YouTube kanal.

Uz to, kao i svake godine naš fantastični web tim pokrivat će sve pressice stoga ukoliko propustite neku od njih ne očajavajte budući da ćete na našem webu moći pronaći sve vijesti i najave praktički simultano s pressicama (jako smo ažurni, znamo). Naravno, recapove svih press konferencija također ćete moći pronaći na našem webu.

EA Play – Subota, 8, lipanj, 18:15

Microsoft – Nedjelja, 9. lipanj, 22:00

Bethesda – Ponedjeljak, 10, lipanj, 02:30 ujutro

Watch live video from Bethesda on www.twitch.tv

Devolver Digital – Ponedjeljak, 10. lipanj, 04:00 ujutro

PC Gamer Show – Ponedjeljak, 10. lipanj, 19:00

Watch live video from PCGamer on www.twitch.tv

Ubisoft – Ponedjeljak, 10. lipanj, 22:00

Watch live video from Ubisoft on www.twitch.tv

Square Enix – Utorak, 11. lipanj, 03:00 ujutro

Watch live video from Square Enix on www.twitch.tv

Nintendo – Utorak, 11. lipanj, 18:00