Reboot Games Weekend 2022 powered by A1 održava se u paviljonu 8a na Zagrebačkom velesajmu 12. i 13. studenog – što će reći da povratak Rebootovog fizičkog eventa stiže za svega nekoliko dana. Kako bismo vam olakšali čekanje, donosimo vam preliminarnu listu sadržaja kojeg možete očekivati ovog vikenda. 

Na Reboot Games Weekendu očekuje vas dvadesetak next-gen konzola na kojima ćete moći zaigrati najveće i najiščekivanije igre ove jeseni.  Osim najrazvikanijih igara, Indie Expo donosi najzanimljivije projekte nezavisne produkcije iz cijele regije dok ćete u sklopu štandova Carta Magice i Terrible Creationsa moći iskusiti sve čari društvenih igara i LARP-anja. 

MSAN i Laptopi.hr pripremili su popuste na gaming opremu, a moći ćete se prošetati i kroz HOLOFAME i upoznati hologramske projekcije nekih jako kul povijesnih ličnosti. Uz sve to, PISMO donosi svoje mnogobrojne simulatore koje ćete moći isprobati za nešto drugačiji doživljaj gaming od onog kojeg možete iskusiti u dnevnoj sobi. 

I naravno, glavna atrakcija bit će jubilarna deseta sezona najveće i najbolje regionalne esports lige – A1 Adria League u kojima ćemo svjedočiti finalima u igrama Brawl Stars, FIFA 23 i CS:GO.

Jedva vas čekamo vidjeti sve na prvom Rebootovom fizičkom eventu na Zagrebačkom velesajmu na koji smo čekali tri godine, odnosno od Reboot InfoGamera 2019 powered by A1.