Reboot Games Weekend 2022 powered by A1 udaljen je još svega nekoliko dana, a uz hrpu vrhunskog gaming sadržaja jedna od glavnih atrakcija je spektakularno finale jubilarne 10. sezone najveće i najjače regionalne esports lige – A1 Adria League. Paviljon 8a Zagrebačkog velesajma postat će centar esportsa u kojem će najbolji regionalni igrači odmjeriti snage u tri popularna esports naslova. 

U subotu, 12. studenoga od 14 sati na rasporedu je finale FIFA 23 u kojem će svoje vještine pokazati nezaboravni brstimir i Gruby, dok će finale između najboljih regionalnih Brawlera Salada de Frutas i OMERT4 posjetitelji moći pratiti već od 18 sati.

Nedjelja, 13. studenoga dan je za okršaje u kanteru, koji će započeti već u 12 sati kada je na rasporedu CS:GO Showmatch, dok će finalne borbe trajati od 15 do 19 sati, kada će svoje vještine pokazati Zero Tenacity i KTRL. 

Zagrebački velesajam bit će i destinacija putujućeg A1 Gaming Huba koji donosi gejmanje Fortnita, Brawl Starsa i FIFA-e na računalima, PlayStationom i mobilnim uređajima. 

Vidimo se 12. i 13. studenog na paviljonu 8a na Zagrebačkom velesajmu!