Reboot Games Weekend 2022 powered by A1 nudi hrpu odličnog gaming sadržaja, a neizostavan dio svakog Rebootovog fizičkog eventa je veliki naglasak na igrama nezavisne produkcije. Stoga ćete ove godine na 130+ kvadrata prostora paviljona 8a biti u prilici isprobati neke od domaćih i regionalnih indie naslova.

Misfit Village donosi svoju horor avanturu Go Home Annie, dok ReRoot i Frozen Pixel ponovno testiraju naše moždane vijuge s Joe Wander puzzle avanturom. “Želju za sirom” utažit će nam Green Goo Games sa svojim akcijskim naslovom “Need For Cheese”. Još nekolicina manje poznatih ali ništa manje važnijih indie studija i naslova bit će na raspolaganju za isprobati tijekom Reboot Games Weekenda 2022 powered by A1, na opće zadovoljsvo i veselje svih nas.

Neizostavan segment, sad već i AA produkcije (ili triple “I”), svakako je i novi naslov Scars Above od naših dragih partnera iz srbije Mad Head Gamesa.

Prijave na Indie Expo i dalje su aktivne, a ostalo je samo par slobodnih mjesta. Prijave još možete do kraja dana obaviti na ovoj poveznici.