PUBG Corp., developeri PlayerUnkown’s Battlegrounds su izbacili novi update za igrine testne servere.

Patch, koji je verzija 20, donosi novi sadržaj uz sijaset popravaka i generalnog poboljšanja igre. Community igre je već duže vrijeme poprilično vokalan oko 7.62mm alternative AKM-u u kategoriji Assault Riflea i novim updateom su to i dobili.

Radi se o Beryl M762, puški koja će imati 30 metaka u spremniku, odnosno 40 s extended mag dodatkom. Za razliku od AKM-a, igrači će moći na Beryl staviti i scopeove kao i gripove. No, Beryl ima manji DPS od AKM-a, no ima viši rate of fire.

Osim nove puškice, update nam donosi i novo vozilo u Sanhok – skuter. Na Vespu će moći sjesti dvoje igrača, te bi trebala zamijeniti tradicionalni motor, od kojeg je sporija, no ima širi radijus okreta. Tuk-Tuk, kojeg PUBG Corp. teasa od najave Sanhoka, je pomaknut za rujan zbog dorade fizike samog vozila.

Novi patch također donosi i sjajnu promjenu u ciljanju iz trećeg lica. Za razliku od tradicionalnog načina, gdje je kamera iznad desnog ramena i tipkom se mijenja na lijevo rame, igrači će imati opciju da se kamera automatski promijeni ovisno o smjeru leana, što bi svakako trebalo olakšati igru generalno.

Osim toga, napravljena je preinaka markera igrača na mapi, te bi ih se trebalo lakše raspoznavati. Isto tako, dodan je outline lootu na podu, da bi ga se lakše primjetilo. Također, biti će lakše saznati jesu li developeri sankcionirali igrača kojeg ste prijavili.

Zasada se ne zna kada će update doći na live servere, no možete ga skinuti ukoliko imate testnu verziju i teži 1.3 GB.