PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) uskoro dobiva novu, 6. sezonu, a pokraj velike količine novog sadržaja i nekoliko novih mehanika uz novu sezonu u igru stiže i posve nova mapa!

Nova mapa će nam biti poznatija kao Karakin, a radi se o suhom i kamenitom otoku veličine 4 kvadratna kilometra. Otok je dizajniran za sukobe u kojima može sudjelovati do 64 igrača, a ekipa iz razvojnog studija tvrdi kako će ova mapa igračima dostaviti tenzije mape Miramar uz kombinaciju brzine kojom se igra na mapi Sanhok.

Razvojni studio će na ovoj mapi predstaviti i nekoliko novih mehanika koje će biti ekskluzivne samo za Karakin.

Jedna od njih je Black Zone, a ona će uglavnom igrati protiv igrača koji su skloni tražiti svoju sigurnost u zgradama, a funkcionirat će slično kao Red Zone, samo što će ova crnija zona uništavati zgrade i pretvarati ih u pepeo.

Druga mehanika, Breach Points će igračima omogućiti uništavanje određenih zidova, podova i plafona uz pomoć ljepljivog eksploziva koji je ujedno i ekskluzivno oružje nove mape.

Sve ovo (i mnogo više) u PC verziju PUBG-a stiže 22. siječnja dok će se igrači na platformama PlayStation 4 i Xbox One za novi update strpjeti do 30. siječnja. Međutim, novu mapu na testnim serverima možete isprobati već danas! Službeni trailer za 6. sezonu PUBG-a pogledajte u nastavku.

Također, od danas se na mapama Erangel i Miramar nalazi 10 paraglajdera sa dva sjedala!