Avengersima baš nekako ne idu izlasci na vrijeme. Tako smo saznali da, osim što je Square Enixova igra Marvel’s Avengers dobila odgodu od čak četiri mjeseca te izlazi u rujnu, sada odgodu dobio i Tony Stark, odnosno PlayStation VR ekskluziva Iron Man VR na kojoj radi razvojni studio Camouflaj.

Naravno, razmjeri ove nove odgode realno su puno manji od odgode Marvel’s Avengersa kad se u obzir uzme činjenica da su Avengersi prava AAA akcijska avantura koja dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One, dok je Iron Man VR ekskluziva za PlayStation VR. No svejedno se radi o jednoj interesantnoj igri koju Sony već dugo promovira na svim svjetskim sajmovima igara te se čini da će to biti zaista odlična VR igra za sve vlasnike Sonyjevog VR headseta.

Prema novoj informaciji koju je na twitteru podijelio razvojni studio Camouflaj, teška odluka o odgodi igre Marvel’s Iron Man VR s 28. veljače na 15. svibanj dogodila se kako bi studio imao još vremena potrebnog da bi “isporučili viziju i ispunili visoka očekivanja zajednice igrača“. Dakako, s obzirom da se radi o odgodi od samo dva i pol mjeseca, nećemo im to uzeti za zlo.

Sumirajmo: PlayStation VR ekskluziva Iron Man VR po novome na tržište izlazi 15. svibnja 2020. godine, a studio Camouflaj uskoro će o igri objaviti još novih informacija.