Čini se da će fanovi jedne od najočekivanijih igara 2020. godine morati još malo čekati, jer izdavač Square Enix i razvojni studio Crystal Dynamics upravo su najavili da je Marvel’s Avengers odgođen na rujan.

Odgoda je to od gotovo puna četiri mjeseca, s obzirom da je igra originalno trebala izaći 15. svibnja ove godine, no sada putem službene stranice studija Crysal Dynamics saznajemo da je izlazak igre pomaknut na 4. rujna. O pomicanju datuma izlaska izjasnili su se voditelji studija Scot Amos i Ron Rosenberg, ističući kako je to bila zaista teška, ali jedina ispravna odluka koju su donijeli isključivo radi poboljšanja kvalitete finalnog proizvoda.

U studiju Crystal Dynamics naša ambicija od početka je bila isporučiti ultimativno Avengers gaming iskustvo“, počinju voditelji studija u objavi o odgodi datuma izlaska te dodaju: “Kako bismo postigli taj cilj, donijeli smo tešku odluku da ćemo pomaknuti datum izlaska igre Marvel’s Avengers na 4. rujan 2020.“.

Naravno, objavu su završili tako što su zahvalili fanovima širom svijeta te su se ispričali zbog kašnjenja, uvjeravajući nas kako će se ovo dodatno čekanje zaista i isplatiti. Mi im vjerujemo. A vi?