Nakon što je prošloga rujna službeno najavljen Prince of Persia: The Sands of Time Remake, koji je trebao izaći u siječnju ove godine, mnogi su bili sretni, ali malo je igrača ostalo oduševljeno naočigled nešto slabijom i čudnom vizualnom prezentacijom i grafičkim stilom remakea, barem kakvi su prikazani u premijernom traileru i slikama. Igra je potom u prosincu odgođena na 18. ožujak. Sve do danas mislili smo da remake Princa igramo za mjesec i pol, no Ubisoft je sada ponovno odgodio igru.

Vijest o odgodi dolazi putem službenog twitter profila igre. U toj novoj obavijesti razvojni timovi Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai poručuju fanovima kako su čuli i prihvatili sav feedback te su odlučili uložiti više vremena kako bi osigurali da će isporučiti remake koji će biti svjež i pritom vjeran originalu. Upravo zato odlučili su pomaknuti izlazak igre, no u objavi ističu samo da igra dolazi “na kasniji datum”.

Nažalost, u ovome trenutku nije poznato hoće li to uopće biti tijekom 2021. godine ili kasnije te nam ostaje čekati do nove objave. “Vaša strast i podrška pokreću naše razvojne timove da napravimo najbolju moguću igru“, ističu u objavi iz Ubisofta, ispričavajući se na ovako iznenadnoj obavijesti. “Nastavit ćemo vas obavješavati o napretku igre Prince of Persia: The Sands of Time Remake. U međuvremenu, želimo vam svima zahvaliti na trajnoj podršci“, zaključuju.