Pomalo očekivane vijesti stižu za Ubisoftov nadolazeći remake Prince of Persia: The Sands of Time – igra je naime odgođena. 

Na Facebook stranicama Ubisoft Czech Republic osvanuo je post kojim se fanove obavještava o odgodi igre s prvotnog datuma izlaska 21. siječnja iduće godine na ne tako daleki  18. ožujak. 

Gematsu je uspio sačuvati izvornu objavu prije nego je uklonjena, a u njoj piše kako je 2020 godina bila izazovna godina te da je razvojni tim odlučio uzeti više vremena kako bi radili na igri. Iz Ubisofta smatraju kako je ovo pravi način na koji će osigurati da njihova igra bude proizvod u kojem će fanovi uživati. Sasvim logičan i normalan potez. Iako su na Ubisoftovom češkom Facebooku malo uranaili, uskoro je stigla i još jedna službena potvrda preko tvitera. 

Povodom prvotne najave na Ubisoft Forwardu, developeri su rekli kako poštuju game dizajn originalne igre no da se možemo veseliti novim međuscenama, glazbi i značajnim vizualnim poboljšanjima. Yuri Lowenthal se ponovno vraća u ulogu Princa dok ćemo tijekom remakea upoznati novu Farah koju je utjelovila Supinder Wraich. 

U nastavku se podsjetite na najavni trailer.