I došli smo do posljednjeg u nizu naših specijalnih videa u serijalu Reboot Live @ gamescom 2019. Za sami kraj, ostavili smo, kao što i naslov ovoga teksta kaže, kratki ali slatki walkthrough u kojemu vam donosimo naš “best of gamescom” – pregled nekoliko najboljih i najvećih štandova koje smo mogli vidjeti na sajmu.

U videu smo pokušali kroz 12 minuta sažeti kompletnu atmosferu sajma i obići štandove najvećih izdavača koji su izlagali igre na gamescomu 2019. Naravno, SEGA, Nintendo, 2K, Bandai Namco, Sony, Microsoft (Xbox) i THQ Nordic samo su neki od zaista ogromne količine izdavača i izlagača koji su bili dijelom sajma, koji iz godine u godinu ostvaruje sve veće brojke.

Osim što je gamescom 2019 bio dom za više od tisuću izlagača, ove godine sajmom je prošetalo više od 370 tisuća posjetitelja, a sve to na 218 tisuća kvadratnih metara, čime gamescom ponovno opravdava status najvećeg gaming sajma na svijetu. Kako izgleda jedan mali dio svega toga, saznajte u našem novom YouTube videu “Kratki ali slatki walkthrough” u nastavku ovoga teksta.

Ako vam se video sviđa, ostavite nam lajk i podijelite ga na društvenim mrežama, a ukoliko već niste, pretplatite se na naš YouTube kanal i stisnite zvonce kako biste dobivali notifikacije čim izbacimo svaki novi video.