Šef Ubisofta, Yves Guillemot, otkrio je da, osim što radi na velikim nadolazećim igrama Star Wars Outlaws i Assassin’s Creed Shadows, Ubisoft u planu ima modernizirati neke postojeće AC naslove.

Prvo, igrači mogu biti uzbuđeni zbog nekih remakeova, koji će nam omogućiti da ponovno pregledamo neke od igara koje smo stvorili u prošlosti i moderniziramo ih; postoje svjetovi u nekim od naših starijih Assassin’s Creed igara koji su još uvijek iznimno bogati“, rekao je Guillemot na pitanje o budućnosti serijala i mogu li obožavatelji očekivati ​​više raznolikosti s manjim igrama uz one veće.

Cilj je da igre Assassin’s Creed izlaze redovitije, ali ne da svake godine bude isto iskustvo. Ima puno dobrih stvari koje dolaze, uključujući Assassin’s Creed Hexe, koji smo najavili, a koji će biti sasvim drugačija igra od Assassin’s Creed Shadows. Mislim da ćemo iznenaditi ljude“, dodaje.

Jedna od igara koje dobivaju preradu navodno je Assassin’s Creed IV: Black Flag iz 2013. godine koji je ujedno i jedna od najbolje prodavanih AC igara ikad. Još nije potvrđeno koje točno igre će dobiti remake, a za to vrijeme preostaje čekati najnovije izdanje serijala, Assassin’s Creed Shadows, koje 15. studenog stiže na PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S.