Nova igra u Trine serijalu, Trine 4: The Nightmare Prince, nedavno je dobila službeni datum izlaska, pa ćemo se tako ponovno naći u ulozi dobrih starih poznanika, čarobnjaka Amadeusa, kradljivice Zoye i viteza Pontiusa. Razvojni studio Frozenbyte i izdavač Modus Games, sada su, u sklopu gaming festivala PAX West, objavili novi gameplay video u trajanju od 7 minuta.

Tako u novom traileru imamo prilike vidjeti glavne likove u situacijama koje zahtijevaju ponešto mozganja, ali i korištenja svih skillova dostupnih likova kako bi savladali prepreke koje se nađu na putu. Kroz levele ćemo roniti, penjati se i skakati, a ako novi Trine zaigramo u co-opu s još jednim igračem, čini se da nam ne gine razbijanje glava, ukoliko nismo savršeno sinkronizirani. Kako vam ne bi otkrili previše, najbolje je da sami pogledate gameplay video, koji se nalazi ispod teksta.

U fantastičan svijet Trinea, koji će nam omogućiti co-op igranje do čak 4 igrača, vraćamo se već 8. listopada na PC-ju, PlayStationu 4, Xboxu One i Nintendo Switchu. Istog dana izlazi i Trine: Ultimate Collection sa svim igrama serijala koje su do sada izašle, uključujući i Trine 4: The Nightmare Prince