Svega par dana preostalo je do službenog izlaska igre GreedFall, razvojnog studija Spiders, a sada smo dobili i launch trailer. Ovaj fantasy akcijski RPG vremenski je smješten tijekom 17. stoljeća, a sama radnja odvija se na misterioznom i magičnom otoku Teer Fradee.

U igri ćemo dobiti priliku sami oblikovati sudinu neistraženog svijeta, a na našem putovanju pomoći će nam razne čarolije, vještine i oprema, ali i vrlo bitna socijalna interakcija s drugima. Tijekom borbe s mnogim mističnim stvorenjima, moći ćemo iskoristiti taktičku pauzu, kako bi si uzeli dovoljno vremena za planiranje sljedećeg poteza.

Nakon posljednjih par trailera, u kojima smo imali prilike vidjeti gameplay mehanike, neprijatelje i različite vještine našeg lika, launch trailer koji je danas objavljen samo dodatno utječe na sve veći hype oko ove igre.

S ogromnim nestrpljenjem čekamo 10. rujna, kad nam GreedFall dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Da ne duljimo, posljednji trailer prije izlaska nalazi se ispod teksta!