Približavanjem datuma izlaska igre Borderlands 3, razvojni studio Gearbox Software ubrzano izbacuje video materijal o igri.
Prije dva dana predstavili su nam trećeg od četiri igriva lika, a već smo danas dobili video prikaz posljednjeg.

Nakon Zanea, Moze i Amare, igru ćemo moći zaigrati i kao FL4K the Beastmaster.
FL4K je robot kojeg vjerno prate njegova tri ljubimca, od kojih ćemo u borbu u određenom trenutku, moći pozvati samo jednog. Kao i prethodna tri lika, FL4K u igru stiže sa tri vrlo zanimljiva skilla, Rakk Attack!, Gamma Burst i Fade Away, a svaki od tri skilla direktno je vezan uz jednog od raspoloživih ljubimaca.

Rakk Attack! je skill uz kojeg ćemo prizvati jato Rakka, ali i Spiderant Centuriona koji će naše protivnike napasti pljuvanjem kiseline, brzim napadima vrtnje i udarcima iz kliješta i robotske ruke. Dok je taj ljubimac aktivan, FL4K će ubrzano regenerirati zdravlje.
Ljubimac Guard Skag donosi Gamma Burst skill koji će teleportirati ljubimca na zadanu lokaciju, šireći pritom popriličnu količinu radijacije, a aktivacija skilla će nam dodatno pomoći većom štetom prema neprijateljima. Treći ljubimac imena Jabber Sidekick pomoći će nam uz Fade Away skill prilikom kojeg će FL4K postati nevidljiv, a ubrzat će mu se i kretanje. Jabber Sidekick će nas dodatno zaštiti koristeći svoje maleno oružje.

FL4K nam u video najavi poručuje “lov je sve, a čopor je uvijek spreman”, pa vjerujemo kako nam igrajući kao FL4K akcije neće nedostajati!
Igra izlazi 13. rujna ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.